Το Challenge

Πρόκειται για μια πρόκληση δημιουργικότητας και καλαισθησίας, με αντικείμενο συζήτησης τις μπομπονιέρες που έχουν ως πηγή έμπνευσης τα κουφέτα Crispo.

Τι χρειάζομαι;

Αρκετή φαντασία, μεράκι και καλές elegant ιδέες. Στοιχεία, δηλαδή, που θα κάνουν τη μπομπονιέρα σου να ξεχωρίσει και... να σε απογειώσει!

Πώς παίρνω μέρος;

Το πρώτο που έχεις να κάνεις είναι να φωτογραφίσεις τη μπομπονιέρα σου, τοποθετώντας στο πλάνο το #CrispAki που σου χορηγήθηκε δωρεάν κατά την αγορά των κουφέτων Crispo. Στη συνέχεια, βεβαιώσου ότι το προφίλ σου στο Instagram είναι δημόσιο (Public), ανέβασε τη φωτογραφία της μπομπονιέρας σου και γράψε στην περιγραφή ό,τι εσύ επιθυμείς, μαζί με #koufeta_crispo.

Και οι... νικητές;

Μια επιτροπή κριτών, που θα αποτελείται από καταξιωμένους ανθρώπους στο χώρο του wedding planning και της μπομπονιέρας, οι οποίοι συνεργάζονται με την Crispo, πρόκειται να αξιολογήσει όλες τις συμμετοχές και να επιλέξει τις 5 καλύτερες. Στη συνέχεια, θα πραγματοποιηθεί ο τελικός, που θα μεταδοθεί ζωντανά από την επίσημη σελίδα της Crispo στο Facebook. Εκεί, μετά από ζωντανή αξιολόγηση, σχόλια και κριτικές, η επιτροπή θα αποφασίσει σε πραγματικό χρόνο τον πρώτο νικητή.

Έπαθλο δεν έχει;

Φυσικά και έχει! Όχι μόνο για τον πρώτο νικητή, αλλά και για τους 5 που θα φτάσουν στον ζωντανό τελικό. Ο μεγάλος νικητής θα κερδίσει ένα πανέμορφο ταξίδι στην τάδε χώρα, ενώ οι υπόλοιποι 4 φιναλίστ θα κερδίσουν δωροεπιταγές αξίας 100 ευρώ, οι οποίες θα μπορούν να εξαργυρωθούν σε συγκεκριμένα συνεργαζόμενα και πιστοποιημένα Crispo Centers.

Inspiration

 

Newsletter

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Διεύθυνση

 

Βουλιαγμένης 512, Άλιμος

Αθήνα,

17456

Επικοινωνία

 

relkon@relkon.gr

Tel: +302109532254

 

©2020 by Relkon Hellas S.A. |  www.crispo.gr