Η Εταιρεία

Ιστορία

01.

Η κουφετοποιΐα Crispo ιδρύθηκε το 189Ο στη Νάπολη με κύριο σκοπό την παραγωγή κουφέτων. Με τον επαγγελματισμό, την ικανότητα και την ποιότητα της παραγωγής, η Crispo κατάφερε να εδραιωθεί στην Ιταλία αλλά και παγκοσμίως ως κορυφαίος παραγωγός κουφέτων. Για τέσσερις γενιές, εργάστηκε με ενθουσιασμό και αφοσίωση, με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα δύο μονάδες παραγωγής, συνολικής επιφάνειας 2Ο.ΟΟΟ τ.μ., με παραγωγική ικανότητα 47 τόνων καθημερινά και εξαγωγές σε περισσότερες από 5Ο χώρες σε όλο τον κόσμο.

 

Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που πέρασε από γενιά σε γενιά οδήγησαν στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων και νέων τάσεων. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη κουφετοποιΐα που δημιούργησε κουφέτα σοκολάτας, ενώ το 2Ο16, η πρώτη που δημιούργησε κουφέτα χωρίς γλουτένη.

Η Confetti Crispo, όντας πρωτοπόρος στην παραγωγή κουφέτου, "κοιτά το μέλλον", επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και για τη βελτιστοποίηση των εργοστασίων της σε επίπεδο αποδοτικότητας, περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας.

Σήμερα αποτελεί το μοναδικό παραγωγό κουφέτων με μηδενικό περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς οι συνολικές ανάγκες της παραγωγής σε ενέργεια καλύπτονται από τη συμπαραγωγή ατμού και νερού.

Περιβαλλοντική

Βιωσιμότητα

02.

Ποιότητα και

Καινοτομία

03.

Η Crispo εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια παρουσιάζοντας κουφέτα τυλιγμένα σε ατομική, αεροστεγή και ανακυκλώσιμη συσκευασία. Η νέα σειρά τυλιγμένων κουφέτων αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή σε σχέση με τα κλασικά κουφέτα.

 

​Με τα ατομικά συσκευασμένα κουφέτα δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας τη μοναδική ποιότητα των κουφέτων Crispo σε συνδυασμό με μία ασφαλή συσκευασία.

Πιστοποιήσεις

IFS FOOD

CrispoConfetti_Cert-RINA_AGROQ_IFSFOOD.j

ISO 9001

CrispoConfetti_Cert-TUV_ISO_9001.jpg

ISO 22005

CrispoConfetti_Cert-TUV_ISO_22005.jpg

DECLARATIONS

CrispoConfetti_Cert-MULTY_DECLARATIONS.j