Η Εταιρεία

Ιστορία

Η κουφετοποιία Crispo ιδρύθηκε το 1890 στη Νάπολη.  Κύριος σκοπός η παραγωγή γλυκισμάτων με βάση το αμύγδαλο, δηλαδή το γνωστό σε όλους κουφέτο.

Με τον επαγγελματισμό, την ικανότητα και την ποιότητα της παραγωγής, η Crispo κατάφερε να εδραιωθεί στην Ιταλία αλλά και παγκοσμίως ως κορυφαίος παραγωγός κουφέτων και σοκολάτας. Για τέσσερις γενιές, εργάστηκε με ενθουσιασμό και αφοσίωση, με αποτέλεσμα να διαθέτει σήμερα δύο μονάδες παραγωγής, συνολικής επιφάνειας 20.000 τ.μ., με παραγωγική ικανότητα  47 τόνων καθημερινά και εξαγωγές σε περισσότερες από 50 χώρες σε όλο τον κόσμο.

Η αυστηρή επιλογή πρώτων υλών σε συνδυασμό με την τεχνογνωσία που πέρασε από γενιά σε γενιά οδήγησαν στη δημιουργία εξαιρετικών προϊόντων και νέων τάσεων.  Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι η πρώτη κουφετοποιεία που δημιούργησε κουφέτα σοκολάτας.

Ευαισθησία

Η Confetti Crispo, όντας πρωτοπόρος στην παραγωγή κουφέτου, κοιτά το μέλλον, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και για τη βελτιστοποίηση των εργοστασίων της σε επίπεδο αποδοτικότητας, περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας.

Σήμερα αποτελεί τον μοναδικό παραγωγό κουφέτων με μηδενικό περιβαλλοντικό αντίκτυπο, καθώς οι συνολικές ανάγκες της παραγωγής σε ενέργεια καλύπτονται από τη συμπαραγωγή ατμού και νερού.

Από το 2016, αντιλαμβανόμενη τη διατροφική τάση της εποχής, ήταν η πρώτη κουφετοποιία που μετέτρεψε τη γραμμή παραγωγής της και δημιούργησε κουφέτα χωρίς γλουτένη.

Καινοτομία

Η Crispo εξασφαλίζει τη μέγιστη ασφάλεια παρουσιάζοντας κουφέτα τυλιγμένα σε ατομική, αεροστεγή συσκευασία.  Η νέα σειρά τυλιγμένων κουφέτων αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή σε σχέση με τα κλασικά κουφέτα. 

Με τα ατομικά συσκευασμένα κουφέτα δίνεται η δυνατότητα να απολαύσουν οι καλεσμένοι σας την μοναδική ποιότητα των κουφέτων Crispo σε συνδυασμό με τη μέγιστη ασφάλεια.

Newsletter

  • Black Facebook Icon
  • Black Instagram Icon

Διεύθυνση

 

Βουλιαγμένης 512, Άλιμος

Αθήνα,

17456

Επικοινωνία

 

relkon@relkon.gr

Tel: +302109532254

 

©2020 by Relkon Hellas S.A. |  www.crispo.gr