Κουφέτα 
 μοναδικά... 
ξεχωριστά... 
ιδιαίτερα... 
όπως εσύ

Crispo: Αποτελεσματική, υπεύθυνη και περιβαλλοντικά βιώσιμη

Η Crispo, όντας πρωτοπόρος στην παραγωγή κουφέτου, κοιτά το μέλλον, επιδεικνύοντας ιδιαίτερη ευαισθητοποίηση σχετικά με την ποιότητα των προϊόντων, αλλά και για τη βελτιστοποίηση των εργοστασίων της σε επίπεδο αποδοτικότητας, περιβάλλοντος, υγείας και ασφάλειας.

Για αυτούς τους λόγους, δεδομένης της διαρκούς αύξησης στην κατανάλωση ηλεκτρικής και θερμικής ενέργειας για την διαδικασία της παραγωγής, η Crispo έχει εμπιστευθεί ειδικούς για να εγκατασταθεί ένα εργοστάσιο συμπαραγωγής στο San Giuseppe Vesuviano (Νάπολι).

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται από το νέο εργοστάσιο καλύπτει τις ενεργειακές απαιτήσεις της διαδικασίας παραγωγής. Ακόμη και η θερμική ενέργεια χρησιμοποιείται ώστε να διατηρείται η εγκατάσταση, με τη μορφή ζεστού νερού και υδρατμών.

Το νέο εργοστάσιο συμπαραγωγής επιτρέπει την αποφυγή εκπομπών διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα.

Η ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται χρησιμοποιείται στο εσωτερικό δίκτυο διανομής και η απαιτούμενη προμήθεια μεθανίου αέριου εξασφαλίζεται από μια ανεξάρτητη γραμμή. Η χρήση του εργοστασίου μας επιτρέπει να καταναλώνουμε εσωτερικά την ηλεκτρική ενέργεια που παράγεται.

Η εγκατάσταση μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί και ως «Μονάδα συμπαραγωγής υψηλής αποδοτικότητας» επειδή επιτρέπει την αποθήκευση 10% της αρχικής ενέργειας που χρησιμοποιείται σε ξεχωριστή παραγωγή. Έτσι, υπήρξε η σκέψη να περιοριστούν οι εκπομπές αερίων.

«Ή επιχειρηματικότητα συνοδεύεται με ευθύνες, όχι μόνο προς τους πελάτες μας, αλλά επίσης και προς το περιβάλλον», λέει ο Saverio Crispo και συνεχίζει προσθέτοντας ότι… «Η οικογένειά μας παράγει κουφέτα εδώ και τέσσερις γενιές. Πρόκειται για ένα πάθος που έγινε πραγματικότητα σε 20.000 τετραγωνικά μέτρα, χωρισμένα σε δύο μοντέρνες εγκαταστάσεις. Η ποιότητα των υλικών αποτελεί πάντα το πραγματικό συστατικό της επιτυχίας μας, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Είναι απαραίτητο να συνεχίσουμε να κοιτάμε μπροστά, προς το μέλλον, και να το διατηρήσουμε ασφαλές. Τα ποιοτικά υλικά έρχονται από τη φύση και είναι δική μας ευθύνη να την προστατέψουμε και να τη σεβαστούμε. Με τη νέα εγκατάσταση χρησιμοποιούμε μόνο καθαρή ενέργεια από ανανεώσιμες πηγές ώστε να παραχθούν κουφέτα χωρίς να επηρεάζεται το περιβάλλον. Είμαστε υπερήφανοι που μετατρέψαμε την εταιρεία μας κατ’ αυτόν τον τρόπο και θα συνεχίσουμε να επενδύουμε σε νέες τεχνολογίες με σκοπό να φροντίσουμε το περιβάλλον».

Δείτε επίσης

► Είστε επαγγελματίας;

Συνδεθείτε στο πληρέστερο e-shop κουφέτων χονδρικής πώλησης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική cookies και τους όρους χρήσης του crispo.gr