Κουφέτα 
 μοναδικά... 
ξεχωριστά... 
ιδιαίτερα... 
όπως εσύ

Κουφέτα τυλιγμένα σε ατομική συσκευασία!

Σχεδιάζετε τη βάπτιση του παιδιού σας και ψάχνετε για ατομικά τυλιγμένα κουφέτα;

κουφέτα σε ατομική συσκευασίαΛοιπόν ναι, αυτή η ιστορική περίοδος που απαιτεί από εσάς να διατηρήσετε την απόσταση σας, να χρησιμοποιήσετε γάντια για να έρθετε σε επαφή με αντικείμενα και ανθρώπους και να διατηρήσετε τη σωστή υγιεινή των χεριών, αλλάζει αναπόφευκτα και τον τρόπο ζωής μας.

Για το λόγο αυτό, η Confetti Crispo προσφέρει πρώτη τα ατομικά συσκευασμένα κουφέτα βάπτισης, μια εξαιρετική εναλλακτική λύση όσον αφορά την ασφάλεια και την υγιεινή από το κλασικό κουφέτο. Με το κουφέτο τυλιγμένο ξεχωριστά μπορείτε να γιορτάσετε τη βάπτιση του αγοριού ή του κοριτσιού σας, χωρίς να ανησυχείτε. Μπορείτε να προσφέρετε σε φίλους και συγγενείς τη μέγιστη ποιότητα των κουφέτων Crispo, αλλά και με τη μέγιστη ασφάλεια.

Κουφέτα για τη βάπτιση ενός αγοριού

Η γέννηση ενός μωρού είναι πάντα ένα συναρπαστικό γεγονός, που γεμίζει τη ζωή με χρώμα και χαρά. Σε αυτήν την περίπτωση, τα πολύχρωμα και λαχταριστά κουφέτα δεν μπορούν να λείπουν από την εκδήλωση αυτού του χαρούμενου γεγονότος. Και ακριβώς για αυτήν την περίσταση η Confetti Crispo δημιούργησε πολλές κατηγορίες. Ανάλογα με τις προτιμήσεις σας, μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα:

CiocoPassion Selection Blue, αν θέλετε να γιορτάσετε αυτήν την εκδήλωση με πρωτότυπα και γευστικά κουφέτα. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για κουφέτα με διπλή γέμιση πραγματικής σοκολάτας γάλακτος και λευκής, σε 5 διαφορετικές αποχρώσεις του μπλε όπου κάθε απόχρωση έχει και τη δική της ξεχωριστή γεύση. Είναι ένα κουφέτο που θα κερδίσει τις καρδιές των φίλων και των συγγενών!

Τα Snob Classic είναι μια πιο κλασική εναλλακτική λύση. Στην πραγματικότητα είναι κλασικά κουφέτα με ολόκληρο καβουρδισμένο αμύγδαλο καλυμμένο με λευκή σοκολάτα σε διάφορες γεύσεις, ιδανικά για να τοποθετηθούν μέσα στις μπομπονιέρες.

κουφέτα σε ατομική συσκευασία Κουφέτα για βάπτιση ενός κοριτσιού

Για τη βάπτιση ενός κοριτσιού, ωστόσο, η επιλογή θα αφορά τα κουφέτα σε ροζ αποχρώσεις. Σε αυτήν την έκδοση έχουμε εκτός από τα προαναφερθέντα κουφέτα Snob και Ciocopassion, άλλες νόστιμες και ειδικές εναλλακτικές λύσεις:

Pink Ciocostars, νόστιμα κουφέτα σε σχήμα αστέρι με γέμιση λευκής σοκολάτας που θα κάνουν τη μπομπονιέρα σας μοναδική και ιδιαίτερη.

Krixi Pink, τραγανά κουφέτα βάπτισης ροζ, με δημητριακά και επίστρωση λευκής σοκολάτας, εξαιρετική ιδέα για τραπέζια ευχών και candy bars!

Πού μπορείτε να αγοράσετε τα ατομικά τυλιγμένα κουφέτα;

Ένα άλλο ερώτημα που μπορεί να προκύψει είναι το εξής: πού να αγοράσετε ατομικά συσκευασμένα κουφέτα Crispo; Θα βρείτε όλα τα κουφέτα μας σε εξειδικευμένα καταστήματα με είδη γάμου-βάπτισης, καταστήματα με ξηρούς καρπούς και καφεκοπτεία αλλά και σε eshops!

Η αγορά ατομικά τυλιγμένου Crispo Confetti για τη βάπτιση του μωρού σας δεν ήταν ποτέ πιο εύκολη!

Δείτε επίσης

► Είστε επαγγελματίας;

Συνδεθείτε στο πληρέστερο e-shop κουφέτων χονδρικής πώλησης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική cookies και τους όρους χρήσης του crispo.gr