Κουφέτα Μοναδικά… όπως Εσύ

Συντήρηση κουφέτων

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για την αποθήκευση & συντήρηση κουφέτων.

Συμβουλές για να διατηρήσεις αναλλοίωτη την υφή και τη γεύση των κουφέτων σου μέχρι το τέλος της εκδήλωσής σου!

Ημερομηνία Λήξης

Τα κουφέτα έχουν ημερομηνία λήξης από 18 έως 24 μήνες μετά την παραγωγή τους. Παράγονται στην Ιταλία και φυλάσσονται σε κλειστές, αεροστεγείς συσκευασίες στις άριστες εγκαταστάσεις της εταιρείας μας, ώστε να διατηρούν τη γεύση και τη φρεσκάδα τους μέχρι τη στιγμή που θα τα παραλάβετε στο κατάστημά σας.

Θερμοκρασία

Ο χώρος προβολής ή αποθήκευσης των κουφέτων θα πρέπει να ελέγχεται ως προς τη θερμοκρασία και την έκθεσή στον ήλιο. Υψηλή θερμοκρασία, μεγαλύτερη από 30°C, προκαλεί ρήγματα στο εξωτερικό των κουφέτων ή λεκέδες στην επιφάνειά τους, από τα έλαια και τα λιπαρά της σοκολάτας και του αμυγδάλου.

Περιβάλλον

Τα κουφέτα διατηρούνται σε ξηρό & δροσερό περιβάλλον χωρίς υγρασία με θερμοκρασίες μέχρι 25 °C. Δεν επιτρέπεται η τοποθέτηση τους σε ψυγείο λόγω υγρασίας. Η απότομη μεταβολή θερμοκρασίας δημιουργεί συστολή & διαστολή στο εσωτερικό περιεχόμενο του κουφέτου και συγκεκριμένα στη σοκολάτα, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται ρήγματα στην εξωτερική επίστρωση ζάχαρης του κουφέτου. Σε καμία περίπτωση κατά τη διάρκεια μιας υψηλής θερμοκρασίας δε θα πρέπει να μετακινήσουμε το προϊόν σε χώρο που θα έχει μεγάλη διαφορά θερμοκρασίας (π.χ. από ζέστη σε κρύο).

Υγρασία

Τα κουφέτα αποθηκεύονται ή προβάλλονται σε χώρο με ξηρό περιβάλλον, χωρίς υγρασία. Η υγρασία επικάθεται στην εξωτερική επιφάνεια. Η ζάχαρη την απορροφά μέσα από τους πόρους της, αρχίζει το μούχλιασμα και το κιτρίνισμα, καθώς και με η εμφάνιση ζωικών οργανισμών.

Άγγιγμα

Το συχνό άγγιγμα των κουφέτων με γυμνά χέρια θα πρέπει να αποφεύγεται, καθώς υπάρχει κίνδυνος να μεταφερθεί υγρασία και λιπαρότητα στην επιφάνεια τους. Είναι καλό να χρησιμοποιούνται γάντια μιας χρήσης κατά την επαφή με τα κουφέτα!

► Είστε επαγγελματίας;

Συνδεθείτε στο πληρέστερο e-shop κουφέτων χονδρικής πώλησης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική cookies και τους όρους χρήσης του crispo.gr