Κουφέτα 
 μοναδικά... 
ξεχωριστά... 
ιδιαίτερα... 
όπως εσύ

Vourlos Confetti: Εδώ θα βρείτε τις ξεχωριστές μπομπονιέρες που ψάχνατε!

Vourlos Confetti: Εδώ θα βρείτε τις ξεχωριστές μπομπονιέρες που ψάχνατε!

Συναντήσαμε τον κύριο Ευγένιο Βούρλο από τη Vourlos Confetti, την έμπειρη και κορυφαία εταιρία στην κατασκευή μπομπονιέρας με ιστορία πάνω από 70 χρόνια! Μάθαμε τα πάντα γύρω από τη μπομπονιέρα και τις τάσεις από την πιο ταλαντούχα ομάδα της Vourlos Confetti που εμπνέει κάθε χρόνο με τις δημιουργίες της! Αλήθεια, εσύ πώς ονειρεύεσαι τη μπομπονιέρα σου; Η Vourlos Confetti θα το κάνει πράξη!

Vourlos Confetti: Εδώ θα βρείτε τις ξεχωριστές μπομπονιέρες που ψάχνατε!

Κύριε Ευγένιε σας καλωσορίζουμε! Μιλήστε μας για τη Vourlos Confetti. Ποια είναι η ιστορία σας και με τι ακριβώς ασχολείστε.

Η εταιρεία μας ξεκίνησε τη δραστηριότητά της το 1950 στο εργοστάσιο παραγωγής κορδελών. Ο πατέρας μας υφαντουργός, γνώστης του αντικειμένου εξέλιξε με τον καιρό την επιχείρηση του και σε εμπορική επιχείρηση χονδρικής στα είδη γάμου. Η προσθήκη του αδερφού του βοήθησε στο να γίνει η επιχείρησή τους από τις πρώτες στον τομέα τους! Όταν δε στη δεκαετία του ’80 μπαίνουμε και τα 3 παιδιά στη δουλειά, η επιχείρηση απογειώνεται με την μοναδικότητα και την εξειδίκευση που την χαρακτήριζε και την χαρακτηρίζει έως και σήμερα!

Δημιουργούμε μοναδικές μπομπονιέρες γάμου και βάπτισης με υπέροχα υφάσματα και φίνες δαντέλες. Κατασκευάζουμε κορδέλες σατέν, εισάγουμε κορδόνια, τρέσες, πλεκτές δαντέλες σε διάφορα φάρδη. 

Συνεργαζόμαστε στενά με τα κουφέτα Crispo αποδίδοντας στους πελάτες μας μοναδικά κουφέτα σε ποιότητα και γεύσεις και σε μεγάλη ποικιλία για τον γάμο και τη βάπτιση! Η επιχείρηση Vourlos Confetti στεγάζεται σε ιδιόκτητο χώρο στο Περιστέρι.

Έχετε δυναμική παρουσία στο κομμάτι της μπομπονιέρας. Γιατί κάποιος να εμπιστευτεί εσάς;

Οι άνθρωποι που επισκέπτονται το κατάστημά μας αντιλαμβάνονται γρήγορα ότι δεν πρόκειται για ένα κατάστημα συνηθισμένο. Οι χώροι είναι μεγάλοι αλλά αυτό που προκαλεί το θαυμασμό τους είναι η μεγάλη ποικιλία σε μπομπονιέρες, ή ευκολία με την οποία μετατρέπουμε οποιαδήποτε επιθυμία του πελάτη σε ικανοποίηση ή δυνατότητα να αλλάζουμε οτιδήποτε θελήσει πάνω στο αντικείμενο που θέλει! Έχουμε πολύ καλές τιμές, και πάνω απ’ όλα φροντίζουμε να πάρει ο πελάτης μας αυτό που έχει επιλέξει.

Οφείλουμε να αντιμετωπίζουμε κάθε μυστήριο σαν μοναδικό, γι’ αυτό και οι πελάτες μας μας ανταμείβουν, χρόνια τώρα με τις καλύτερες συστάσεις στους φίλους, συνεργάτες και οικείους τους.

Vourlos Confetti: Εδώ θα βρείτε τις ξεχωριστές μπομπονιέρες που ψάχνατε!

Δεν είναι τυχαίο ότι ο μεγαλύτερος όγκος των πελατών μας προέρχονται από τις συστάσεις των προηγούμενων ανθρώπων που εξυπηρετήθηκαν. Μεγάλο ρόλο σε όλη αυτή την επιτυχία έχει παίξει το κουφέτο.

Χρησιμοποιούμε πέραν των άλλων τις γεύσεις της Crispo είναι μοναδικές, όσο και η άριστη ποιότητα των κουφέτων, αλλά εξίσου σημαντικό είναι ότι μπορείς να εμπιστευθείς ότι δεν θα «ανοίξουν» στις μεγάλες ζέστες του ελληνικού καλοκαιριού, και αυτό τα κάνει μοναδικά.

Θα προσθέσουμε και την βαθιά γνώση του γάμου από εμάς και την διάθεση να εκπληρώσουμε κάθε επιθυμία των πελατών που θα θελήσουν να μας εμπιστευθούν κι έτσι θα συμπληρώσουμε το πάζλ γιατί κάποιος να μας εμπιστευθεί!

Ποιες τάσεις επικρατούν στη μπομπονιέρα για το 2022;

Οι τάσεις αλλάζουν σχετικά γρήγορα όσον αφορά τα χρώματα, τα μεγέθη κλπ. Βεβαίως η διαχρονικότητα κάποιων μπομπονιέρων υπάρχει και συνήθως κυριαρχεί. Τα τούλια π.χ. ή τα πουγκιά σε πιο κλασική μορφή. Λιτά κι απέριττα λοιπόν για το 2022, σε nude χρώματα με χρυσές πινελιές σε στρας και δίχτυ είναι οι προτάσεις μας για φέτος. Πάντα η λινάτσα έχει τον χώρο της όπως και υφάσματα απαλά, burlington – βαμβακερό σατέν – σουά σοβάζ – καμβάς – λινά κλπ.

Με τι κριτήρια προτείνετε σχέδια στις μπομπονιέρες γάμου ή βάπτισης;

Προτεραιότητά μας είναι να δημιουργήσουμε μοναδική μπομπονιέρα για τον κάθε γάμο. Δίνουμε προτεραιότητα στο πως έχει ονειρευτεί κάθε νύφη το γάμο της. Γι αυτό το boho στυλ ή το vintage ρομαντικό, το κλασικό ή shabby chic είναι προτάσεις που θα καλύψουν κάθε επιθυμία.

 

Πόσο έχουν αλλάξει οι τάσεις στη μπομπονιέρα μετά την πανδημία του κορωνοϊού;

Ο κορωνοϊός είχε επίδραση μικρή στο στυλ και στις τάσεις των μπομπονιέρων. Η ποσότητα των καλεσμένων είναι αυτή που διαφοροποίησε την κατάσταση του γάμου. Η Crispo κάλυψε την απαίτηση των ειδικών συνθηκών του κορωνοϊού και για ασφάλεια των καλεσμένων δημιούργησε τα κουφέτα safe pack. Κουφέτα δηλαδή κάθε ένα σε ειδική συσκευασία

Κεφάλαιο κουφέτα: Είστε ο πρώτος που έφερε στην Ελλάδα αυθεντικό ιταλικό κουφέτο. Τι ώθησε το κοινό στο ιταλικό κουφέτο;

Vourlos Confetti: Εδώ θα βρείτε τις ξεχωριστές μπομπονιέρες που ψάχνατε!

Η συνεχής αναζήτηση για καλύτερα προϊόντα οδήγησε στην συνεργασία μας για το ιταλικό κουφέτο. Βεβαίως επρόκειτο για κάτι νέο, φρέσκο, απόλυτα υπέροχο προϊόν, έξω από το συνηθισμένο κουφέτο αμυγδάλου που προϋπήρχε. Ήταν εύκολο να μυήσουμε τους πελάτες στην καινούρια ιδέα του κουφέτου, αφού η σοκολάτα είναι πειρασμός, πόσο μάλλον όταν αυτό μπορούσες να το συνδυάσεις με πολλές γεύσεις.

Επρόκειτο λοιπόν για κάτι που όπως φάνηκε ζητούσε ο κόσμος και διαδόθηκε γρήγορα λόγω των πολλών καλεσμένων σε κάθε εκδήλωση γάμου ή βάπτισης, ασφαλώς και στα πολλά μυστήρια που τελέσαμε τα χρόνια εκείνα. Τι να πεις βέβαια για ένα κουφέτο μαλακό με διπλές σοκολάτες, λευκή και γάλακτος και 25 εσάνς γεύσεων;

Πείτε μας για τη συνεργασία σας με την Crispo!

Η συνεργασία μας με τα κουφέτα Crispo ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις. Η συνέχεια ήταν ακόμη καλύτερη και ελπίζουμε το μέλλον να μας βρει σε ακόμη μεγαλύτερες συνεργασίες.

Οι άνθρωποι της Crispo είναι αγαπητοί και ευπροσήγοροι, επαγγελματίες με υψηλή ευθύνη, με όραμα και αγάπη για τη δουλειά τους. Οι σχέσεις μας είναι άριστες στο επαγγελματικό πεδίο αλλά και οι διαπροσωπικές σχέσεις μας οδηγούν σε ένα μέλλον με ανάπτυξη και εξάπλωση των δραστηριοτήτων μας.

Τι έχουμε να περιμένουμε από τη Vourlos Confetti για τη φετινή σεζόν?

Η σεζόν ξεκίνησε για την Vourlos Confetti αρκετά νωρίς. Δημιουργήσαμε νέες ιδέες για την μπομπονιέρα. Χρησιμοποιήσαμε νέα υφάσματα, φρέσκες ιδέες και όπως κάθε χρόνο, διαμορφώνουμε την μόδα για την μπομπονιέρα.

Στις καινούριες ιδέες μας ανήκουν το βαμβακερό σατέν, το απαλό spun, το λινό με χρυσές πινελιές, το χρυσό και ασημί δίχτυ, όπως και το απαλό χρυσό και ασημί τούλινο στρας!

Κύριε Ευγένιε σας ευχαριστούμε πολύ!

e shop: vourlos.com

facebook : Vourlos Είδη Γάμου

instagram: @vourlosconfetti

Phone: 210 5739555

Address: Μουσουνίτσης 10-12, Περιστέρι

Η Vourlos Confetti ετοιμάζει μοναδικές μπομπονιέρες μόνο με κουφέτα Crispo!

Δείτε επίσης

► Είστε επαγγελματίας;

Συνδεθείτε στο πληρέστερο e-shop κουφέτων χονδρικής πώλησης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική cookies και τους όρους χρήσης του crispo.gr