Κουφέτα 
 μοναδικά... 
ξεχωριστά... 
ιδιαίτερα... 
όπως εσύ

Wedding Planner : Να γιατί πρέπει να ψάξεις σήμερα το δικό σου!

οργάνωση γάμου

O wedding planner είναι ο άνθρωπος για τα πάντα! Είναι ο άνθρωπος που μπορεί να οργανώσει την ημέρα του γάμου σου από την αρχή ως το τέλος. Η παραμικρή λεπτομέρεια περνάει από το χέρι του και υπάρχουν πάρα πολλοί λόγοι για να έχεις έναν wedding planner στο γάμο σου.

Οργάνωση γάμουΗ λέξη «γάμος» από μόνη της προκαλεί ανάμικτα συναισθήματα! Σίγουρα η χαρά, ο ενθουσιασμός, και η λαχτάρα θα είναι τα πρώτα από αυτά! Ωστόσο για πολλούς, η προετοιμασία γάμου αποτελεί μια αγχωτική και εξουθενωτική διαδικασία. Για το λόγο αυτό, ένας έμπειρος wedding planner μπορεί να δώσει τις κατάλληλες κατευθύνσεις και φυσικά να αναλάβει να σε ξε-αγχώσει τακτοποιώντας πολλά πολλά κομμάτια που αφορούν τη μαγική ημέρα του γάμου σου! Μη σκεφτείς ότι τα χρήματα θα είναι ανόητα ή άχρηστα! Στο σημερινό άρθρο θα συζητήσουμε όλους εκείνους τους λόγους για τους οποίους πρέπει να ψάξεις σήμερα Wedding Planner!

WeddingPlanner = Time saved!

Ένας άνθρωπος που θα είναι εκεί για όλα, θα σου γλιτώσει πάρα πολύ χρόνο… Εάν τα αναλάβεις όλα μόνη σου θα πρέπει να διαθέσεις χρόνο μεμονωμένα για κάθε ένα κομμάτι που θα αφορά την ημέρα του γάμου σου. Αυτό σημαίνει ξεχωριστός χρόνος για νυφικό, παπούτσια, εκκλησία, χώρο δεξίωσης, Dj, Menu, Make-up Artist, Φωτογράφο, Κομμωτή, μπομπονιέρες γάμου και η λίστα είναι ατελείωτη. Αυτό μπορεί να είναι ιδιαίτερα κουραστικό για εσένα και πίστεψέ μας, δεν θέλουμε να είσαι κουρασμένη! Αντιθέτως, θέλουμε με όλη μας την καρδιά να απολαύσεις κάθε στάδιο των ετοιμασιών ! Ο wedding planner θα αναλάβει να σου δείξει τις προτάσεις του μέσα από τους κατάλληλους συνεργάτες και να σου γλιτώσει πολύ πολύ χρόνο!

Wedding Planner = Money saved!

Ένας wedding planner θα κάνει κάθε διαπραγμάτευση για το οικονομικό κομμάτι μαζί με τους συνεργάτες και τους προμηθευτές του. Ο wedding planner είναι «μέσα» στα πράγματα και θα κλείσει συμφωνίες ανάλογα με ό,τι έχεις ζητήσει εσύ. Η τήρηση του προϋπολογισμού είναι ο μπούσουλας με τον οποίο ο wedding planner σου θα οργανώσει την ημέρα αυτή. Ταυτόχρονα εσύ θα ξέρεις εξ’ αρχής πόσο θα κοστίσει, μιας και θα έχετε θέσει τον προϋπολογισμό. Να είσαι βέβαιη ότι ταυτοχρόνως θα σου γλιτώσει άσκοπες σπατάλες αλλά και ατυχείς συνεργασίες!

Wedding PlannerΕυθύνη του και η πιο μικρή λεπτομέρεια!

Υπάρχουν Wedding Planners που αναλαμβάνουν το γάμο εξολοκλήρου, όπως η ομάδα της Head to Toe, συνέντευξη της οποίας μας δόθηκε εδώ! Υπάρχουν περιπτώσεις Wedding Planners που αναλαμβάνουν μόνο το χώρο της εκδήλωσης, ή μόνο τα προσκλητήρια, τις μπομπονιέρες και το Candy Bar γάμου ή βάπτισης… Γενικά, θα πρέπει να συνεννοηθείς όλες τις αρμοδιότητές που θα αναλάβει μία προς μία. Επιβάλλεται να καταγράψετε τα πάντα ώστε να μην υπάρχουν παραλείψεις! Tέλος, εάν δεν παντρευτείς στον τόπο διαμονής σου, η λύση ενός wedding planner είναι σωτήρια! Θα σε βγάλει από πολύ κόπο και πολύ stress μιας και θα είναι «τα μάτια σου» αφού θα επιβλέπει κάθε στάδιο προετοιμασιών !

Ξέρεις πότε πρέπει να γίνει το κάθε τι

Οι προετοιμασίες πρέπει να γίνουν στο κατάλληλο χρονικό διάστημα για να είσαι εντός πλάνου. Συνήθως, για την έναρξη των προετοιμασιών απαιτούνται 9-12 μήνες πριν την ημερομηνία του γάμου! Αν σκοπεύεις να παντρευτείς με πολιτικό γάμο τα πράγματα είναι πιο απλά. Επίσης, το να κλείσεις χώρο δεξίωσης ή φωτογράφο δεν είναι το ίδιο επιτακτικό με το να κλείσεις τις μπομπονιέρες. Ακόμη, ξέρει ποια στιγμή πρέπει να μπουν τα κουφέτα στο τραπέζι ευχών και πότε πρέπει να οργανωθούν οι καλεσμένοι στα τραπέζια! Όλα αυτά αποτελούν ένα συγκεκριμένο timeline που κανείς δεν ξέρει καλύτερα από έναν wedding planner!

Προτάσεις εντός θέματος!

Ξέρουμε πόσο ευχάριστο είναι να αναζητάς φωτογραφίες σχετικές με το γάμο μέσω της πλατφόρμας Pinterest. Ωστόσο, λόγω της τεράστιας ποικιλίας οι φωτογραφίες και οι ιδέες που θα παίρνεις δεν θα είναι πάντα εντός θέματος. Ο Wedding Planner μπορεί να σου προτείνει από τα προσκλητήρια και τις μπομπονιέρες μέχρι την εκκλησία και το χώρο δεξίωσης ανάλογα με τις δικές σου επιθυμίες. Συνήθως, οι wedding planners ρωτούν ποιο είναι το στυλ του γάμου που θέλει το ζευγάρι να κινηθεί, ποιο είναι το στυλ του νυφικού που θα ήθελες ως νύφη να έχεις και πάντα σε συνδυασμό με το διαθέσιμο budget σου δίνουν τις προτάσεις σου και εσύ επιλέγεις. Ταυτόχρονα, θα σου δώσει προτάσεις που ποτέ δεν είχες φανταστεί για το πιο ονειρεμένο αποτέλεσμα! Παρακολουθεί όλες τις τάσεις και ξέρει τι είναι “in” και τι όχι. Έτσι θα έχετε εμπνευσμένες προτάσεις σύμφωνα με τις τάσεις που κυριαρχούν!

Wedding PlannerStress is gone…

Δυστυχώς, κάποιες φορές κάτι θα πάει στραβά… Είτε η τούρτα θα φτάσει λάθος ώρα, είτε κάποια φίλη σου θα ξεχάσει αυτό που της έχεις αναθέσει, είτε τα λουλούδια στα τραπέζια θα είναι μαραμένα. Επειδή κανείς δεν θέλει μια νύφη σε κρίση πανικού, να ξέρεις ότι ο wedding planner θα φροντίσει ώστε να διορθωθούν όλα έγκαιρα και να μη γίνει τίποτα αντιληπτό!

Αποτέλεσμα με υπογραφή!

Φυσικά, είσαι το αποτέλεσμα της δουλειάς του και πάντα να έχεις κατά νου ότι μέσα από το γάμο σου πολλές υποψήφιες νύφες θα μάθουν και θα ρωτήσουν για τον wedding planner σου. Πίστεψέ μας, ο wedding planner σου θέλει τέλειο αποτέλεσμα πολύ περισσότερο από εσένα! Βάζει την υπογραφή του στην οργάνωση του γάμου σου και θέλει τα πάντα στην εντέλεια!

 

Όσα ζευγάρια που επέλεξαν wedding planner δε μετάνιωσαν ποτέ για την απόφασή τους. Αντιθέτως, πολλά ζευγάρια εύχονται να είχαν αναθέσει τις ετοιμασίες τους σε έναν εξειδικευμένο wedding planner. Ο wedding planner είναι ο δικός σας άνθρωπος, ο κολλητός σας φίλος στις ετοιμασίες και μαζί με αυτόν θα είναι όλα ακόμη πιο τέλεια!

Δείτε επίσης

Γενικά

Το κουφέτο πρωταγωνιστής

Η σύντομη ιστορία του κουφέτου Η λέξη κουφέτο έχει ετυμολογικά λατινική ρίζα. Στα ιταλικά confetto σημαίνει το μικρό ζαχαρωτό. Τα κουφέτα ήταν ήδη γνωστά από

Διάβασέ το »

► Είστε επαγγελματίας;

Συνδεθείτε στο πληρέστερο e-shop κουφέτων χονδρικής πώλησης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική cookies και τους όρους χρήσης του crispo.gr