Κουφέτα 
 μοναδικά... 
ξεχωριστά... 
ιδιαίτερα... 
όπως εσύ

Οι 4 trending ιδέες του 2018 για DIY μπομπονιέρες γάμου!

Οι 4 trending ιδέες του 2018 για DIY μπομπονιέρες γάμου!

Η διακόσμηση, τα χρώματα, οι καλεσμένοι, η τοποθεσία και η εποχή αποτελούν στοιχεία, που αναμφίβολα καθορίζουν τον χαρακτήρα ενός γάμου. Ωστόσο, όλα τα παραπάνω, χωρίς την κατάλληλη μπομπονιέρα δεν μπορούν να «δέσουν» κατάλληλα, προκειμένου να δώσουν εν τέλει το αποτέλεσμα που επιθυμεί ο καθένας για την εκδήλωσή του.

Οι 4 trending ιδέες του 2018 για DIY μπομπονιέρες γάμου!Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε ότι η μπομπονιέρα είναι αυτή που θα μείνει στα χέρια των καλεσμένων. Είναι αυτή που με την όψη της και το περιεχόμενό της θα ξυπνά – αραιά και πού – αναμνήσεις από όλα τα προαναφερθέντα.

Συνεπώς, ο σχεδιασμός και το στυλ της μπομπονιέρας πρέπει να είναι τέτοιος, που να μπορεί να «ξυπνήσει» στον οποιονδήποτε όμορφες μνήμες τόσο μέσω οπτικού ερεθίσματος, όσο και μέσω της αίσθησης της γεύσης.

Ποιες, όμως, είναι οι κατάλληλες επιλογές για να πετύχει κανείς όλα αυτά; Σου παρουσιάζουμε τις τάσεις που επικρατούν για το 2018, όσον αφορά στις DIY (Do It Yourself) μπομπονιέρες!

DIY Μπομπονιέρα γάμου με θέμα «Boho»

Μια από τις διαχρονικά πιο δημοφιλείς τάσεις μπομπονιερών γάμου, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη σχετική φετινή λίστα. Άλλωστε, οι αριθμοί του Pinterest μιλούν από μόνοι τους και αποκαλύπτουν πως για μια ακόμη φορά η «Boho» τάση βρίσκεται πρώτη σε αναζητήσεις.

Όσον αφορά στις μπομπονιέρες, η «Boho» τάση αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τα πιο τολμηρά πειράματα, εάν φυσικά επιθυμείτε να ξεφύγετε από τα τετριμμένα. Για παράδειγμα, μια vintage ονειροπαγίδα μαζί με κάποιες χειροποίητες κορδέλες και αποκόμματα σε φωτεινά χρώματα, θα μπορούσαν να συνθέσουν μια ξεχωριστή μπομπονιέρα, βασισμένη στην ικανότητά σου να «παντρεύεις» φαινομενικά ασυνδύαστα πράγματα.

💡 Crispo Tip:Προτείνεται η βελούδινη γεύση του Ciocopassion Selection Brown ή η απαλή υφή του Ciocopassion Crème Caramele.

χειροποίητες μπομπονιέρες γάμουDIY Μπομπονιέρα γάμου με θέμα «Greenery»

Η «Greenery» είναι μια ιδιαίτερη… απόχρωση ανάμεσα στο κίτρινο και το πράσινο, που θυμίζει σίγουρα Άνοιξη και φύση. Η συγκεκριμένη τάση αποκτά ολοένα και περισσότερη δημοτικότητα τα τελευταία χρόνια, καθώς δεν είναι λίγοι αυτοί που θέλουν να προσδώσουν στο γάμο τους έναν φυσικό χαρακτήρα.

Σε μια «Greenery» εκδήλωση, η μπομπονιέρα μπορεί να αποτελείται κυρίως από ένα πράσινο ενιαίο φύλλωμα, στο οποίο θα παρεμβάλλονται μικρές λεπτομέρειες λευκών ή απαλών κίτρινων ανθών, που θα «σπάνε» τη φαινομενική μονοτονία. Απλότητα, αλλά συνάμα και εντυπωσιασμός.

💡 Crispo Tip:Το εντυπωσιακό Ciocopassion Selection Green ή η εκρηκτική γεύση του Ciocopassion Φράουλα που σε «γεμίζει» με ανοιξιάτικα αρώματα, μπορούν να υποστηρίξουν κατάλληλα τη θεματική.

DIY Μπομπονιέρα γάμου με θέμα «Tropical»

Η πλέον κατάλληλη τάση εάν επιθυμείτε να κάνετε ένα γάμο που θα ταξιδέψει τόσο εσάς, όσο και τους καλεσμένους σας, σε ένα τροπικό περιβάλλον. Με κυρίαρχα στοιχεία τα τροπικά φρούτα, όπως ο ανανάς, και χρώματα ροζ, σκούρο πράσινο, πορτοκαλί και κίτρινο, το «Tropical» θέμα αποτελεί μια πρόκληση για οποιονδήποτε θέλει κάτι το διαφορετικό.

Μια ενδιαφέρουσα πρόταση τροπικής μπομπονιέρας περιλαμβάνει σίγουρα κάποιο εξωτικό φύλλωμα της αρεσκείας σας ως διάκοσμο, ενώ από εκεί και πέρα μπορείτε να αφήσετε τη φαντασία σας να κάνει την υπόλοιπη… δουλειά για εσάς.

💡 Crispo Tip: Οι γεύσεις ενός άκρως τροπικού Snob Καρύδα ή ενός Ciocopassion Καρύδα «δένουν» ιδανικά με το σύνολο.

χειροποίητες μπομπονιέρες γάμουDIY Μπομπονιέρα γάμου με θέμα «Λεμόνι»

Το έντονο και φωτεινό χρώμα των λεμονιών συνοδεύεται τέλεια από κάθε είδους κατάλευκο λουλούδι, καθώς και από το πράσινο, που σίγουρα υπάρχει σε κάθε συνδυασμό. Είναι ένας στολισμός που δεν συναντάται συχνά και που είναι βέβαιο πως θα κάνει αίσθηση.

Επιλέγοντας τούλια σε αποχρώσεις που εκπέμπουν αρώματα λεμονιού, αλλά και χρησιμοποιώντας κομμάτια από το ίδιο το φρούτο, μπορείτε να συνθέσετε την ιδανική μπομπονιέρα ως προς αυτή τη θεματική.

💡 Crispo Tip: Κουφέτα με απαλή και δροσερή γεύση Ciocopassion Κρέμα Λεμόνι ή με τραγανή υφή Krixi Crispy λεμόνι σε έντονο κίτρινο χρώμα, θεωρούνται τα απολύτως… απαραίτητα για την περίσταση.

Τέσσερις θεματικές, που μπορούν να υποστηριχθούν κατάλληλα από τις μπομπονιέρες που εσύ θα δημιουργήσεις, χρησιμοποιώντας ως μοναδικά εφόδια τη φαντασία σου και τη δική σου αισθητική.

Εσύ, ποια θα επιλέξεις;

Δείτε επίσης

► Είστε επαγγελματίας;

Συνδεθείτε στο πληρέστερο e-shop κουφέτων χονδρικής πώλησης

Συνεχίζοντας την πλοήγηση σας στον ιστότοπο μας, συναινείτε με την πολιτική cookies και τους όρους χρήσης του crispo.gr